Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Bilar | Motor 19 maj 2020

Däck & Fälg Landvetter erbjuder både bra priser och service

Däck & Fälg i Landvetter är, trots namnet, även en populär bilverkstad för både intervallservice och reparationer av alla bilmärken. I en nyligen utförd mätning av bilverkstäders priser och kundnöjdhet så hamnade de i topp.

–Ja, som bilägare uppskattar man ju att få bilen lagad snabbt till ett rimligt pris. Och eftersom vi är en del av den rikstäckande Meca-kedjan så får vi reservdelarna snabbt levererade, två gånger om dagen, från det regionala centrallagret. Så, kundernas bilar blir aldrig stående i väntan på delar, berättar Ingemar Hjelmstierna.

Dessutom är de representant för den landsomfattande däckkedjan, BestDrive, vilket ger kunderna ett enormt urval av kvalitetdäck och fälgar till förmånliga priser. Att företaget har två stora kedjor i ryggen ger kunderna en rejäl trygghet, då de kan förlita sig på de fastställda garantierna och rutinerna.

–Visst, och vi är även den enda verkstaden i Härryda kommun som är auktoriserad som Godkänd Bilverkstad, genom MRF:s årliga kontroller. Så nya kunder kan vara helt övertygade om att vi arbetar kvalitativt.

Med däck från minsta skottkärra upp till största dimensionen för bilar, en glänsande fälgutställning och Meca-kedjans alla reservdelar så hälsar Ingemar alla bilägare välkomna.

Text Tom Swales

 

 

Läs senaste Bäst i Test 2020 av studsmattor här.

 

Läs mer på Boverkets hemsida om bygglov för trädäck eller altan här.

Annons