Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Byggnation | Snickare 23 mar 2020

Byggföretag i Göteborg som står för service och kvalitet

Rickard Finnholm började som lärling inom byggbranschen när han var 17 år. Sedan 2017 är det dock han som styr rodret i sitt nystartade Byggföretag i Göteborg som heter Finnholms Byggservice AB. 

Finnholms Byggservice AB är en relativt nystartad byggfirma, men VD Rickard Finnholm har lång erfarenhet av branschen. Med säte i Gråbo, och ett upptagningsområde som sträcker sig från Lerums kommun till Göteborgs kommun, erbjuder företaget ett brett utbud av snickeritjänster för såväl privatpersoner som företag. Stort fokus läggs på kvalitet och 100 % kundnöjdhet.

”Bra bemötande och gott rykte är A och O i den här branschen. Det är resultatet som räknas, men helheten måste också kännas bra.”

Vi är fem man som jobbar fast i företaget, varav fyra är snickare och en är målare. Men eftersom vi erbjuder totalentreprenad samarbetar vi även med elektriker, VA-installatörer, plattsättare och så vidare”, säger Rickard när vi talas vid per telefon.

Rickard är noga med att alltid återkoppla för att försäkra sig om att kunden är nöjd med slutprodukten. Det gäller oavsett man har fått hjälp med ett altanbygge, en fasad- eller köksrenovering eller fått en platsbyggd bokhylla.  

Text: Petra Roman

Foto: Finnholms Byggservice

 

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa ny bastu.

Detta gäller för attefallshus efter den 31 mars 2020.

Annons