Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil

Nyckelfärdiga fritidshus på ett par månader

Nyckelfärdiga fritidshus  är något många drömmer om. I veckorna arbetar vi och på helgerna och sommaren kan man lämna storstadshetsen och koppla av på landet. Nu närmar det sig sommaren och ännu är det inte försent att hinna bygga ett nybyggt arkitektritat fritidshus. Hur är det möjligt kan man fråga sig att bygga på 3-4 månader?

Vi ska berätta hur, har du hört talas om att bygga fritidshus i Moduler? 

Nyckelfärdiga fritidshus 

Jo genom att bygga hus i prefabricated Moduler i en husfabrik så levereras huset nyckelfärdig och inflyttningsklart.  Nuförtiden är det allt färre som väljer att platsbygga sina fritidshus. Valet att välja moduler framför att bygga platsbyggt sträckers sig längre än att det är mer bekvämt. Det är nämligen både en snabbare och mer kontrollerat husbygge, då i en fabrik råder inga väderväxlingar och tillverkningen sker strömlinjeformat och din tomt blir heller ingen arbetsplats.

Köpprocessen är snabb

Handläggningstider går fort och beställningsprocessen sker oftast online i Husbyggaren och resten sker med handläggaren. Den mänskliga faktorn minskar när allt är dokumenteras digitalt.

Hög kvalite och fast pris

Invändigt och utvändigt är ett hus ett skal, det skiljer sig inte åt så mycket från hustillverkare kan man tro. Det viktigaste är att se på kvalitén man får, men det kan vara svåra att urskilja. Det är därför viktigt att fråga om: material, tjocklek på väggar osv. Att få fast pris är även en stor trygghet. Idag vill man gärna veta exakt vad man betalar för och välja sitt egna slutpris! Många vill nämligen göra viss färdigställande av sina hus själva.

Personligt hus

Genom att välja vilka tillval du vill ha som: färg på huset, interiörer exteriörer och design på fritidshuset så kan du få ditt hus precis som du vill. Visst du kan inte bestämma exakt allt som om du hade en arkitekt ritade ditt hus från scratch, men ett modulhus kan får du precis samma möjligheter som med ett traditionellt kataloghus, du kan spegelvända huset, lägga till och ta bort. Det finns över 1000 olika variationsmöjligheter! 

Hållbart husbygge

Prefabricated hus går i linjen med att konsumenter vill bygga mer hållbart, i en fabrik blir det minimalt med spill material. Priserna är pressade för storköps fördelar och Modulhus.se är en husleverantör som valt att bygga hus med extra tjocka väggar. Tjocka väggar ger en lägre energiförbrukning och husen håller i många år. Naturmaterial som trä från Stora enso, smart planlösning osv fördelarna är många. Läs mer om bygga med moduler . Nybyggda hus ger även en fördel med skatten. Beroende på hur stort fritidshus du valt antal moduler som lyfts på plats på din tomt på en färdig grund. El och vatten dras in samma dag och är det fler moduler sammanfogas dom med varandra. Konceptet är att du får ett nyckelfärdigt fritidshus där du som kund kan fokusera på att flytta in.

Modulhus.se erbjuder en uppsjö vackra fritidhus med allt från funkis stil, new england stil, klassiska hus till ritningar för den som vill köpa själv. I storlekar 39 – 115 kvm som levereras helt nyckelfärdiga!

 

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad.

Detta gäller för attefallshus efter den 31 mars 2020.

Annons