Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Ekonomi | Husleverantörer 6 maj 2020

Bygg ditt drömhus med tanke på miljön

För många är det ett stort steg i livet att bygga ett eget hem. Ett drömhus, på den plats man vill, och välja stil, inredning och storlek efter sina egna önskemål. A-hus har sedan 1946 byggt familjevänliga trähus med hjärtat och tanke på miljön. Från skog till hem.

A-hus i Kareby, Kungälv, har över 40 procent av husmarknaden i Kungälv. Det visar på att A-hus förknippas med trygghet, långsiktighet, kvalité och något som känns rätt både för miljön. och plånboken.

Då A-hus är ett stort företag som äger egen skog, bygger husen själva, levererar och följer kundens alla beslut hela vägen från att välja tomt till inredning, gör att de kan kontrollera hela kedjan från skog till hus.

– Det är ett stort steg att bygga hus, säger Nina Berg, årets säljare på A-hus 2019. För många är det första och kanske enda gången de ska bygga ett hem från grunden och då vill vi skapa ett långsiktigt förtroende med varje kund.

– Våra Favorithem har fasta planlösningar och ett noga utvalt materialsortiment från kända varumärken, men som samtidigt är tillräckligt stort så att du kan sätta din personliga prägel på huset.

– För kunden som gärna vill skapa själv och göra personliga anpassningar i planlösningen m,m. finns en serien Kärleksfulla hem med egna val, säger Nina.

Med sig på kontoret har Nina Berg även Håkan Engsfelt som tar fram, förädla och köper in tomter, nya säljaren William Engsfelt, samt två byggledare.

För varje A-hus som byggs planterar de 70 nya träd. Det för att bidra till en hållbar framtid och de arbetar oavbrutet med att ständigt förbättra och utveckla sina hus till att bli ännu mer energieffektiva och stå friska och starka ännu längre.

Text: Sabine von Borgstede

 

Villanytt tipsar – Har du inte pengar idag så kan det vara smart att Börja spara hos en nätmäklare.

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad här.

 

Annons