Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Byggnation | Fönster 15 maj 2019

Bryma tipsar om invändigt solskydd

Array

Ett solskydd för dina fönster förhöjer levnadskvaliteten i huset, reglerar ljusinsläpp, mörklägger och fungerar som ett snyggt designinslag.

Bryma är expert på solskydd inomhus och i år firar företaget 60-årsjubileum! Med många års erfarenhet inom branschen hjälper de till att ta fram det perfekta solskyddet för dig, helt skräddarsytt efter dina behov. Magnus Söderström på Bryma har ett par tips på saker som kan vara värda att tänka på när det blivit dags att skaffa invändigt solskydd.

-Vi har ett väldigt brett sortiment av solskydd för inomhusbruk och kan idag erbjuda mängder av olika modeller och lösningar. Det absolut bästa för oss och där vi kan hjälpa dig enklast är ifall du besöker oss i vårt visningsrum som finns på Södra Hildedalsgatan 4, i Göteborg. Det gäller helt enkelt att fråga sig vilka funktioner det invändiga solskyddet skall uppfylla och till vilket pris. Det underlättar för oss när vi undersöker vilka alternativ som passar bäst, berättar Magnus.

Kanske vill du ha en gardin som reglerar ljusinsläppet i ditt sovrum? Eller kanske en mer dekorativ gardin till ditt vardagsrum? Bryma erbjuder exempelvis Luxaflex rullgardin Twist, med skiftande transparenta och icke-transparenta vävsegment som växelvis glider förbi varandra och reglerar ljusinsläppet. De erbjuder även Pollux Plissé/Honeycellgardin som kan gå från en helt mörkläggande till en helt genomlysande gardin och som kan passa bra till ett vardagsrum. Ett tredje alternativ är Luxaflex Plissé- och Duettegardin som är möjligheternas gardin och som passar i stort sett till alla typer av fönster.

-Vi har erfarna montörer som kommer hem till kunden och installerar, servar och
monterar våra produkter. Vi erbjuder även hembesök för mätning och offerering av solskydd. Under resten av året kommer vi dessutom att erbjuda specialerbjudanden på invändigt solskydd för vi har ju ändå fyllt 60 år! avslutar Magnus. Välkomna in!

Text: Linda Johansson

Annons