Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Livsstil | Mat & Dryck | Resmål 25 mar 2020

Bohus-Malmön – Rekommenderad av New York Times

Bohus-Malmöns Pensionat ligger mitt ute i Bohusläns vackra kustlinje nyligen utnämnd av New York Times Traveler som en av 52 platser du måste besöka under 2020.

Knappt två timmar från Göteborg finns vackra Bohus-Malmön med sin fantastiska natur, hav, klippor, vandringsleder och bad. Perfekt för en konferens, kick off, fest, bröllop eller bara vanlig semester.

Bohus-Malmöns pensionat erbjuder ett helhetskoncept för företag, grupper och privatpersoner. Med 180 sängplatser, på hotellet eller i egna stugor, har du möjlighet att skapa din egna upplevelse. Sedan 2006 driver Patrik Larsson och Gunilla Jakobsson anläggningen och det mesta har renoverats eller byggts till. Redan 2007 stod de lyxiga stugorna klara.

– Många gäster uppskattar den vackra naturen och miljön på Bohus-Malmö, säger Gunilla, och passar på att gå någon av alla de vandringsleder vi har, badar från klippor eller sandstränderna, i samband med sin konferens. Vi skräddarsyr gärna er konferens så att det blir precis som ni vill ha det.

Vill du ha en aktiv konferens i omväxlande natur eller fokusera på jobbet i en avstressande miljö. Här finns stora, luftiga och moderna konferenslokaler och grupprum för den stora eller lilla gruppen. Här kan ni jobba intensivt, ostört och slappna av och njuta av naturen.

– Vi är ett stort ställe som känns litet och gemytligt med ett personligt mottagande, säger Gunilla.

Lugnet skapar trivsel och många gäster återkommer. Här spelar även den duktiga kocken en viktig roll. Kanske ni vill avsluta konferenskvällen med en skaldjursbuffé istället för middag? Då levereras skaldjuren pinfärska från Smögens fiskauktion. Smögen kallas inte för skaldjurens huvudstad utan anledning.

På kvällen kan ni hänga och umgås i den mysiga sjöbodsbaren vid receptionen.

Möjligheterna många och passar perfekt för en semester för familjen, kompisgänget eller en konferens för hela företaget.

Text: Sabine von Borgstede

 

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad.

Detta gäller för attefallshus efter den 31 mars 2020.

 

Annons