Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Badrum/VVS | Byggnation 23 sep 2018

Badtunna – en lättskött livsnjutning

Array

Sotarns badtunnor utanför Umeå i Vännäs har över 20 års erfarenhet av att tillverka helsvenska badtunnor för dig som vill ha en lättskött och driftsäker badtunna att njuta i året runt.

Över 14000 nöjda kunder runt om i Europa kan inte ha fel. En badtunna är ett måste för att livet ska vara gott att leva. Sotarns badtunnor är ett typiskt modernt företag ute i Norrländska skogarna. Med ett bra bredband kan de ha kontakt med sina kunder. Flera modeller och prisklasser gör att alla hittar en badtunna som passar.

– Även den ”dummaste” och ”lataste” ska kunna njuta av en badtunna, menar Bengt-Einar Johansson, grundare och ägare. Vår filosofi är att du vill bada nu och inte sen och därför vill du ha en kamin som snabbt värmer upp vattnet och kräver lite ved samt att rengöring och skötsel ska kräva så lite arbete som möjligt.

Sotarns Badtunnor är ingen diversehandel som kan lite av varje utan de är bäst på badtunnor. Förutom tillverkningen i Vännäs har de även ett lager i Berghem, mellan Borås och Varberg. Det finns alltid badtunnor i lager för omgående leverans.

Text: Sabine von Borgstede

Annons