Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Homestyling | Inredning | Möbler 19 maj 2020

Bäddsoffa – En unika möbel med två syften

Med en bäddsoffa kombinerar du två möbler i en, en perfekt kombination. Hos Bra Bäddsoffor i Kållered, utanför Göteborg, hittar du den senaste designen av bäddsoffor. Långt ifrån farmors gamla koloss. Nu med skön komfort både som soffa och som säng.

En bäddsoffa är en genialisk produkt. Dessutom är den utrymmeseffektiv och du kan snabbt förändra användningsområdet. Här sparar du ekonomi och plats utan att nagga på komforten. De ny, moderna bäddsofforna har allt.

– Jag tror att många har en gammal uppfattning om en bäddsoffa, säger Malin Friberg, en av delägarna i Bara Bäddsoffor. Men kunden är kräsen och ställer höga krav på komfort både på soffan och sängen och idag är bäddsoffan en hel ny produkt med mycket design och känsla.

På deras hemsida hittar du massor av olika typer på bäddsoffor. Du kan välja armstöd, färg, form och tyg efter egen smak. En soffan med schäslong, bed in box eller en fåtölj som du lätt förvandlar till en härliga säng för dig själv eller nattgäst.

– Vi vänder oss både till privatpersoner men också till företag, campingplatser och stugbyar, säger Emil Linqvist, den andra ägaren.

– Idag kan en bäddsoffa vara en extra säng i sommarstugan lika väl som en soffa och säng som du dagligen använder, säger Emil. Komforten finns där. I båda varianterna. En perfekt kombination och genialisk produkt.

Text: Sabine von Borgstede

 

Läs senaste Bäst i Test 2020 av studsmattor här.

 

Läs mer på Boverkets hemsida om bygglov för trädäck eller altan här.

 

Annons