Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Trygga leveranser Trygga leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Byggnation | Pool/Spabad 6 maj 2020

Bada när du vill med pooltak, oavsett väderlek eller årstid

Tänk att kunna slänga sig i poolen och ta ett dopp när det ösregnar eller är kallt och blåsigt ute. Med ett pooltak från Termatec kan du göra det, och samtidigt spara energi.

Termatec har funnits sedan 1995 och idag är det Susanna Eliasson som driver Termtec Sverige AB. Genom att alltid leverera hög kvalitet av skjutbara pooltak i polykarbonat eller kanalplast, med flera färgalternativ på profilerna, kan du få ett skyddande smycke till din pool. Du kan välja mellan högt, mellan- eller riktigt lågt pooltak men också i kombination högt/lågt. Väljer du ett högt tak kan du vistas ståendes under taket. Väljer du mellan höjden funkar en simtur bra under taket eller så väljer du ett lågt pooltak som bara skydd. Ett pooltak sparar på rengöringen, kemikalier, avdunstningen av vattnet, värmen och därmed energin för uppvärmning och ekonomin.

– Det blir aldrig helt hermetiskt tätt mellan de olika segmenten, berättar Susanna Eliasson, vilket gör att du kan vistas under taket även när solen lyser. Men härligast är det när det inte är kanonbra väder och man trots det vill använda poolen.

Lätt och säkert att använda.

Termatecs pooltak byggs- och levereras i färdiga segment, alltid måttat efter din pool och dina önskemål. Pooltak med skena levereras alltid med extra skenor för ”parkering” när pooltaket är helt öppet. Du kan själv välja hur mycket parkeringsyta du vill ha beroende på hur Ni använder poolen och området omkring den.

– Vid beställning gör vi alltid en ritning med en beräkning på hur mycket taket ska tåla i form av snölast och blåst, säger Susanna. Jag tror vi är ganska unika med att varje kund får ett dokument på hur mycket taket ska tåla.

– För oss är det viktigt att kunden ska känna sig säker och trygg med sitt tak och att vi står för vad vi levererar och vi tillhandhåller även service och underhåll med egen, kunnig personal om kunden så önskar. Våra kunder är våra bästa referenser, säger hon.

Pooltaken kan såklart låsas med nyckel för maximal säkerhet.

– I en trädgård blir pooltaket en vacker detalj om du tänder upp belysningen i poolen även under årets mörka årstid, säger Susanna.

– Många av våra kunder kommer till oss när de tröttnat på att lägga på vinterskyddet av tunga plåtskivor, säger hon. De vill ha något hållbart och enkelt. Något som gör det möjligt för dem att kunna förlänga säsongen och samtidigt spara energi, klimatsmart helt enkelt.

 

Text: Sabine von Borgstede

 

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad här.

 

Annons