Kvalitetsprodukter Kvalitetsprodukter
Fri frakt Fri frakt
Snabba leveranser Snabba leveranser
Byggnation | Pool/Spabad 8 jun 2020

Bada i din egen pool hela året

Med en egen pool, spa eller swimbad hemma kan du njuta av vattnets avslappnande känsla året om. Med ett pooltak över blir det dessutom lättskött, ekonomisk och miljövänligt. Qualitypool hjälper dig hela vägen från idé till färdig badmiljö.

Qualitypool finns över hela landet och har under många år levererat pooler och bubbelpooler till många nöjda kunder. De har ett stort utbud av allt i poolväg och deras fokus ligger alltid på en hundra procentig kundnöjdhet. De hjälper dig från det att du funderar på att bygga någon form av badmiljö till dess att allt är färdigt och badklart.

– Ja, man kan säga att vi är med kunden från idé till fullt badklart, säger Stefan Haga, Qualitypool.

Stefan har lång erfarenhet av att leverera pooler och från 2005 finns Qualitypool i Sverige och Spanien.

– Vi säljer väldigt många pooltak, säger Stefan, genom att poolens värme inte läcker ut, inget skräp eller löv ramlar i poolen med ett tak på, blir det lätt och ekonomiskt att äga en egen pool.

– Dessutom blir poolen både en säkerhet för barn och djur, badmiljön blir en säker plats när ingen använder poolen, säger han.

På deras hemsida hittar du lätt bland alla deras produkter. Här hittar du keramiska-, thermo- och glasfiberpooler, spa och swimbad, tillbehör och kan samtidigt botanisera i vackra miljöer.

Text: Sabine von Borgstede

 

Läs senaste Bäst i Test 2020 av studsmattor här.

 

Läs mer på Boverkets hemsida om bygglov för trädäck eller altan här.

Annons