Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Arkitektur | Byggnation 28 maj 2020

Arkitekterna som ser till att drömhus blir verklighet

Drömmen om ett bra boende är levande för många. Åbergs Arkitektkontor hjälper dig med hela processen från idé till färdigt hus.

Åbergs Arkitektkontor arbetar nära sina kunder och vill skapa ett trevligt samarbete där kundens behov och önskemål står i fokus. Ibland kommer kunden med bara en vag idé om vad de tänkt sig, andra gånger finns det en tydligare bild, eller så finns det ingenting utan bara en dröm. Oavsett vilket är Åbergs Arkitektkontors ambition att hitta den rätta lösningen för varje unik kund.

– Vi lägger tid på att lyssna för att förstå era behov, önskningar och drömmar oavsett om ni ska bygga om, till eller ett helt nytt hus. Sedan tillför vi vår erfarenhet och kompetens för att skapa en hållbar helhet med både form och funktion i fokus, säger Malin Åberg.

Åbergs Arkitektkontor följer med er genom hela processen från idé till färdigt hus. De tar fram skisser, 3D modeller, bygglovshandlingar, måttsatta bygghandlingar, färgsättningar och detaljritningar, det ni behöver hjälp med. I sitt nätverk har de även ett väl upparbetat samarbete med byggare, konstruktörer, ljusdesigner och övriga konsulter som behövs för att ta er hela vägen till ert färdiga drömhus.

I över 25 år har Åbergs Arkitektkontor hjälpt privatkunder med sina byggprojekt. Det är ett litet arkitektkontor med 4 verksamma arkitekter, baserat i Sävedalen, utanför Göteborg.

Text: Sabine von Borgstede

abergsarkitektkontor.se

Villa Floda
Boart

 

Läs senaste Bäst i Test 2020 av studsmattor här.

 

Läs mer på Boverkets hemsida om bygglov för trädäck eller altan här.

Annons