Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Byggnation | Fönster 14 sep 2021

Är du ute efter snygga och praktiska fönster?

Då ska du läsa det här!

När man äger sitt eget hus brukar det vara mycket man vill göra för att fixa till huset som man vill ha det och sätta sin egen prägel på det. För många är det en hobby att renovera och fixa med sitt hus för andra är det ett nödvändigt ont. 

Oavsett vilket så har Corona-pandemin medfört att vi spenderar mer och mer pengar på att rusta upp våra hus, dels för nyttan men också för utseendet. Det första vi brukar se när vi tittar på ett hus är fönsterna och många lägger stora summor pengar på just fönster.

Självklart vill man att det ska se snyggt ut men det ska även vara praktiskt. Formen på de fönster man väljer kan variera och idag kan man få i princip vilken form som helst. Runda fönster t.ex. ger huset en originell och snygg prägel och nu kan man även investera i ett runt öppningsbart fönster fönster som roterar horisontellt vilket är relativt nytt i Sverige.

 

Runt öppningsbart fönster utöver det vanliga

Som enda tillverkare i Sverige är nu Regalfönster först med att producera alla sina runda öppningsbara fönster enbart i ek. Många är vi, som nämnts tidigare, som vill att de fönster vi sätter in i våra hus ska vara både snygga och praktiska, vilket detta medför!

För visst är det så att vi är många som har sneglat på runda fönster till våra hus eftersom det är snyggt, men att kunna öppna fönsterna en varm sommardag eller släppa in lite frisk luft på hösten känns också viktigt. Med ett runt och öppningsbart fönster får vi nu äntligen bägge delar.

Fönstret är producerat i vit ek som är väldigt motståndskraftigt mot fukt och röta. Förutom en högklassig design erbjuder också detta runda och öppningsbara fönster hög kvalitet på både funktion och beslag.

 

Hur funkar ett runt och öppningsbart fönster?

Som sagt så är detta runda och öppningsbara fönstret väldigt lyxigt och modernt att investera i. Även om det är nytt och det känns modernt passar runda och öppningsbara fönster även fantastiskt bra i gamla hus också. 

När man vill öppna sitt runda fönster eller bara vädra så gör man det i en horisontell tippnings-funktion. Fönstret är utrustat med starka kvalitativa pivågångjärn, som klarar belastning upp till 50 kg och som tack vara sin justerbara bromsfunktion gör att du kan låsa ditt fönster i en stabil position när du öppnar det.

Sammanfattningsvis så har Regalfönster lanserat ett modernt runt och öppningsbart högkvalitativt fönster i ek. Är du sugen på en snygg och praktisk design på dina fönster, oavsett om du bor i ett nytt eller gammalt hus? Då ska du titta extra på dessa fönster som kan ge ditt hus en helt ny och fräsch look.

 

 

Annons