Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Livsstil | Resmål 23 mar 2020

Hotell Alingsås – Fika, potatis och mycket mer

I mysiga Alingsås hittar du ett underbart Hotell. Känd för potatis och fika, finns det något för alla. Här hittar du även Grand Hotell Alingsås med anor från 1911. Ett hotell som ägts och drivits av samma familj i trettio år. En vacker oas med allt en hotellvistelse kan erbjuda och lite till.

Staden Alingsås är för många känd för sina kaféer och för Jonas Alströmers lansering av potatis, men här finns mer att utforska. Strosa omkring på kullerstensgatorna och mysiga innergårdar, shoppa i unika butiker, gå på trevliga konserter, ta Gotaledens vandring från Göteborg eller besök Nolhaga Park med dess nyöppnade badhus.

Mitt i centrum, inte långt från järnvägsstationen, ligger Grand Hotel Alingsås med sina vackra rum, goda mat, trevlig bar, fantastiska festlokal för bröllop och fest och med konferensmöjligheter.

Grand Hotell Alingsås har rum i tre olika kategorier och ordnar olika aktiviteter, så som mordgåta på hotellet, artistaftnar, after work på fredagar, nattklubb och pianobar, säger Anna Hartman, en av ägarna. Vi värnar om miljön och försöker så långt det går att använda när/härproducerade råvaror i våra säsongsanpassade menyer, säger hon. Hotellet andas flärd med gedigna material och textilier och passar för alla och alla tillfällen. Oavsett om det är en familjehelg, kompisresa eller konferens.

Text: Sabine von Borgstede

 

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad.

Detta gäller för attefallshus efter den 31 mars 2020.

Annons